Aankopen

Met onze aankoopmakelaar vindt u in een mum van tijd uw droomhuis

Met onze ervaren aankoopmakelaars heeft u te allen tijde een specialist aan uw zijde. Uw wensen en behoeften staan centraal tijdens het hele zoek- en aankoopproces.

Wij gaan actief op zoek naar geschikte woningen, regelen bezichtigingen en voeren gedegen marktonderzoek uit om de juiste prijs te bepalen. We nemen de leiding in de onderhandelingen met verkopers en hun makelaars, met als doel de best mogelijke deal voor u te sluiten. Gedurende het hele aankoopproces begeleiden we u, inclusief de juridische en administratieve aspecten, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust naar uw nieuwe thuis kunt verhuizen. Als aankoopmakelaar staan we aan uw zijde, waarbij uw belangen altijd voorop staan.

Lees hieronder onze stap-voor-stap uitleg voor meer informatie. Elk van deze stappen wordt volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Stap voor stap aankoopproces

Stap 1 - Intake

Tijdens het intakegesprek bespreken wij graag uw wensen en verwachtingen. Wij nemen u mee door het aankoopproces van uw woning en tonen hoe wij u bij elke stap kunnen assisteren. Wij zorgen ervoor dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien en dat u alle benodigde informatie krijgt om met vertrouwen voor ons te kiezen als uw aankoopmakelaar.

Stap 2 - Zoektocht

U hoeft niet langer zelf het internet af te speuren op zoek naar de perfecte woning. Wij gaan op zoek naar de woning die het best bij uw wensen past, zowel online als via ons uitgebreide netwerk. Wij weten niet alleen waar we moeten zoeken, maar hebben ook toegang tot woningen voordat ze online verschijnen. Laat ons u naar de juiste woning leiden!

Stap 3 - Bezichtigen

Nu is het tijd om de geselecteerde woningen te bekijken. Wij vergezellen u tijdens de bezichtigingen om ervoor te zorgen dat u een goede rondleiding krijgt en al uw vragen beantwoord worden. Bovendien doen wij gedegen onderzoek naar de woning, de verkopende partij, de omgeving en controleren we alle relevante documenten. We informeren u over eventuele aanvullende informatie die essentieel is om te weten voordat wij een bod voor de aankoop van de woning voorbereiden.

Stap 4 - Onderhandelen

Voldoet de woning helemaal aan uw wensen? Wij bespreken met u vooraf een onderhandelingsstrategie. Vervolgens voeren wij de onderhandelingen uit om uw droomhuis te verkrijgen tegen de beste voorwaarden en aankoopprijs.

Stap 5 - Financiële afhandeling

Wij vervullen een coördinerende rol bij het maken van een afspraak voor de financiering van uw woning. We begrijpen dat een van de cruciale aspecten bij het kopen van een huis de hypotheek is. Het is van groot belang dat de hypotheek aansluit bij uw huidige financiële situatie, zonder de toekomstige financiële omstandigheden uit het oog te verliezen. Daarom werken wij samen met diverse erkende hypotheekadviseurs en banken die duidelijkheid en zekerheid bieden in deze complexe wereld van financiële regelingen en voortdurend veranderende marktomstandigheden.

Stap 6 - Overdracht/Renovaties

U bent de gelukkige eigenaar van uw droomhuis, gefeliciteerd! Ook nadat de notariële overdracht heeft plaatsgevonden, zijn wij er voor u. Of u nu overweegt om uw hele woning te renoveren, alleen de keuken of badkamer te vernieuwen, de woning op te frissen met schilderwerk, of op een andere manier te restylen, onze eigen aannemer staat voor u klaar om uw plannen voor uw nieuwe thuis tot in de kleinste details en volledig naar uw wensen uit te voeren.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP? NEEM CONTACT OP!
Wacht niet langer en laat ons u helpen bij het vinden van uw nieuwe thuis!

Hoe kunnen wij u van Dienst zijn?

Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening, bel of mail ons voor een afspraak

Hoe kunnen wij u bereiken?

    Top To Site