Huren

Wij geloven dat in de drukke tijden van vandaag het vinden van de juiste woning uw minste zorg zou moeten zijn!

Wij helpen u de perfecte woning te vinden die past bij uw wensen. Ook al gaat het om een tijdelijke verhuizing, u wilt zich natuurlijk direct thuis voelen. U hoeft niet langer het internet af te speuren, wij zijn er om u te begeleiden naar de perfecte woning voor u.

Lees hieronder onze stap-voor-stap uitleg voor meer informatie. Elk van deze stappen wordt volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Stap voor stap huurproces

Stap 1 - Intake

Tijdens het intakegesprek horen wij graag uw wensen en verwachtingen. Wij nemen u mee door het proces van het huren van een woning en laten u zien hoe wij u bij elke stap kunnen bijstaan. U wordt geïnformeerd over de voorwaarden voor het huren van een woning en over de actuele stand van zaken van de huurmarkt. Zo kunt u met vertrouwen voor ons kiezen als uw huurmakelaar.

Stap 2 - Zoektocht

U hoeft niet langer het internet af te speuren op zoek naar de ideale woning. Wij zoeken de woning die het beste bij uw wensen past. Online, maar ook via ons uitgebreide netwerk. Niet alleen weten we waar we moeten zoeken, maar we hebben ook toegang tot de woningen voordat ze op woningsites verschijnen. Laat ons u naar de juiste woning leiden!

Stap 3 - Bezichtigen

Tijd om de geselecteerde woningen te bezichtigen. Wij gaan met u mee naar de bezichtiging om er zeker van te zijn dat u een goede rondleiding krijgt en al uw vragen beantwoord worden. Wij doen onderzoek naar de woning, de verhuurder, de locatie en alle overige informatie die relevant is voor het huren van de woning.

Stap 4 - Huurovereenkomst

Hebben wij uw ideale woning gevonden? Namens u sturen wij een huurvoorstel naar de verhuurder of diens makelaar. De huurovereenkomst en geldende voorwaarden nemen wij grondig met u door voordat deze wordt ondertekend.

Stap 5 - Check-In

Voordat u de sleutels in ontvangst neemt, zullen we de woning grondig met u inspecteren en eventuele specifieke aandachtspunten vastleggen. We helpen u bij het regelen van de nutsvoorzieningen. Bovendien, ook na uw verhuizing, kunt u op ons blijven rekenen voor ondersteuning.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP? NEEM CONTACT OP!
Wacht niet langer en laat ons u helpen bij het vinden van uw nieuwe thuis!

Hoe kunnen wij u van Dienst zijn?

Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening, bel of mail ons voor een afspraak

Hoe kunnen wij u bereiken?

    Top To Site