Verkopen

Geheel zorgeloos uw woning verkocht voor de best mogelijke prijs

Kies voor ons als uw verkoopmakelaar. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt, hebben wij de expertise om uw verkoop soepel te laten verlopen.
Onze aanpak is persoonlijk en op maat. Of u nu snel wilt verkopen of de best mogelijke prijs wilt krijgen, wij stellen samen met u een strategie op die aan uw wensen voldoet.

Wij nemen de stress uit het verkoopproces. Van bezichtigingen inplannen tot de administratieve rompslomp afhandelen, wij zorgen ervoor. Onze juridische en financiële deskundigheid garandeert dat u goed geïnformeerd en beschermd bent gedurende het hele proces. Het doel van onze verkoopmakelaars is duidelijk: de best mogelijke verkoopprijs voor uw huis realiseren. Wij onderhandelen namens u en streven naar de meest gunstige voorwaarden.

Kortom, wij bieden professionele begeleiding en maatwerk om uw verkoop tot een succes te maken.

Lees hieronder onze stap-voor-stap uitleg voor meer informatie. Elk van deze stappen wordt volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Stap voor stap verkoopproces

Stap 1 - Intake

Tijdens het intakegesprek staan uw wensen en verwachtingen centraal. Wij nemen u mee door het proces van verkoop van uw woning en laten u zien hoe wij u bij elke stap kunnen bijstaan. Wij zorgen ervoor dat wij geen detail onbesproken laten en geven u alle informatie die nodig is zodat u met vertrouwen voor ons kunt kiezen als uw verkoopmakelaar.

Stap 2 - We gaan van start

Wij begeleiden de verkoop van uw woning met de zorg die het verdient. Met een waardebepaling bepalen wij samen met u de juiste verkoopprijs en wijzen we u op kleine herstel werkzaamheden die de waarde iets kunnen verhogen of de presentatie zullen verbeteren. Gedurende de gehele verkoop houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en zijn wij ten allen tijde voor u beschikbaar.

Stap 3 - Promotie en Presentatie

Door middel van professionele foto’s, overtuigende verkoopteksten, nauwkeurige plattegronden en gedetailleerde informatie zorgen wij ervoor dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt. Samen met u bepalen we de strategie voor de marketing van uw woning. Ons professionele team zorgt er dan voor dat uw woning op de juiste manier, via de juiste online kanalen, en aan de juiste doelgroep wordt gepresenteerd.

Stap 4 - Bezichtigingen

Wij plannen en begeleiden de bezichtigingen, en eventueel een Open Huis, om alle geïnteresseerden de gelegenheid te bieden om uw woning te bezichtigen. Potentiële kopers informeren wij zo volledig mogelijk. Desgewenst verzorgen wij alle communicatie en bezichtigingen voor u, zodat wij snel en efficiënt kunnen handelen om uw woning succesvol te verkopen.

Stap 5 - Onderhandelen

Voordat wij een aanbod aanvaarden, zullen wij van potentiële kopers de nodige informatie opvragen om te verifiëren of zij daadwerkelijk in aanmerking komen voor de aankoop van uw woning. Vervolgens voeren wij namens u de onderhandelingen, met als doel de meest gunstige verkoopprijs en voorwaarden te verkrijgen.

Stap 6 - Ondertekenen

Nadat er overeenstemming is bereikt over de prijs en voorwaarden, wordt het koopcontract opgesteld, gecontroleerd en ondertekend. Alle voor de levering benodigde document worden met de notaris gedeeld, zodat deze de verkoop verder kan afhandelen.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP? NEEM CONTACT OP!
Wacht niet langer en laat ons u helpen bij het vinden van uw nieuwe thuis!

Hoe kunnen wij u van Dienst zijn?

Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening, bel of mail ons voor een afspraak

Hoe kunnen wij u bereiken?

    Top To Site