Onze diensten zijn volledig op maat gemaakt. Zo voldoen ze gegarandeerd aan al uw wensen.

Dutch Real Estate Company biedt een breed scala aan diensten om aan al uw wensen te voldoen. Wilt u de regie houden bij de verhuur, aankoop of verkoop van uw woning of laat u ons liever uw belangen behartigen? Wij gaan graag met u in gesprek om de juiste aanpak te bepalen.

Onze diensten

Een woning aankopen

Laat ons u helpen bij het vinden van uw nieuwe woning

Een woning verkopen

Wij verkopen uw woning voor wat het écht waard is

Een woning huren

Samen vinden we een woning die past bij uw wensen en eisen

Kopen om te verhuren

Laat ons u helpen hoogwaardige eigendommen te vinden om uw beleggingsportefeuille op te bouwen.

Ons ervaren en dynamisch team biedt u hoogwaardige dienstenop maat gemaakt voor uw
vastgoedwensen

Noa van de Beek
Office Support

Wij zijn er om u van begin tot eind te begeleiden, onder andere met aanvullende diensten zoals hypotheekadvies, verzekeringen, interieurontwerp en renovaties

Meer services

  • Hypotheekadvies
  • Taxaties
  • Bouwtechnische keuring
  • Renovaties
  • Styling
  • Vastgoed fotografie
Hypotheekadvies

Bij onze onafhankelijke hypotheekadviseurs staat uw financiële welzijn centraal. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste hypotheek een cruciale beslissing is. Daarom bieden wij een persoonlijke en op maat gemaakte service die u helpt bij elke stap van het hypotheekproces. Onze adviseurs zijn volledig onafhankelijk en werken niet voor een bank of hypotheekverstrekker. Dit betekent dat wij u toegang bieden tot een breed scala aan hypotheekopties, zorgvuldig geselecteerd op basis van uw unieke behoeften en financiële situatie. Of u nu een starter op de woningmarkt bent, uw hypotheek wilt herzien, of een investeringspand wilt financieren, onze adviseurs hebben de expertise om u te begeleiden. Laat ons u helpen bij het realiseren van uw woonwensen en financiële doelen.

Taxaties

Onze taxatiediensten bieden een veelzijdige oplossing voor uiteenlopende doeleinden. Of u nu een taxatie nodig heeft voor de aankoop, verkoop, herfinanciering, verzekering, een commercieel object of een juridisch geschil, ons ervaren team van gecertificeerde taxateurs staat klaar om uw specifieke rapport op te stellen. Wij zorgen voor nauwkeurige, onpartijdige en gedetailleerde taxatierapporten die voldoen aan de geldende normen.

Bouwtechnische keuring

Met onze bouwtechnische keuringen onderzoeken wij de staat van het pand, van binnen en van buiten. Het opstellen van een dergelijk rapport wordt aanbevolen bij zowel de aan- als verkoop van een woning. Het rapport is zeer uitgebreid en voldoet aan alle eisen die de Nationale Hypotheek Garantie stelt. Dit keuringsrapport spreekt duidelijke taal, bevat foto’s en wordt in zowel gedrukte als digitale vorm geleverd.

Renovaties

Onze renovatieservice staat garant voor een zorgvuldige uitvoering van uw projecten, van begin tot eind. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet. Van kleine aanpassingen tot grootschalige transformaties, wij werken nauw samen met u om uw visie werkelijkheid te laten worden. Onze aannemer en zijn team zorgen voor een professionele en deskundige uitvoering. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en zorgvuldige uitvoering.

Styling

Het stijlen van een woning, of het nu voor zelfbewoning is, voor verhuur of om te koop aan te bieden, is een essentiële stap om de aantrekkingskracht en waarde van de woning te vergroten. Onze professionele stylisten hebben oog voor detail en zijn op de hoogte van de laatste trends. Wij zullen samen met u de perfecte sfeer creëren, rekening houdend met uw doelstellingen. Of het nu gaat om het maximaliseren van uw persoonlijk wooncomfort, het aantrekken van huurders of het aantrekkelijk presenteren van uw huis voor potentiële kopers, ons stijlteam staat voor u klaar om uw woonwensen te verwezenlijken.

Vastgoed fotografie

Onze professionele fotograaf heeft ruime ervaring in het vastleggen van onroerend goed en is bedreven in het creëren van beelden die de sterke punten van uw eigendom benadrukken. Met oog voor detail en expertise zorgen wij ervoor dat uw huis of appartement op zijn best wordt gepresenteerd. Bovendien bieden wij een mediapakket aan, dat naast prachtige foto's bestaat uit dronebeelden, een video van de woning, een 3D-visualisatie en een plattegrond. Dit vergroot de kans op een snelle verkoop met het gewenste resultaat.

Top To Site