Wij zijn uw partner voor het vinden van perfecte huisvesting voor expats!

Bent u op zoek naar woonruimte in Nederland, zowel voor uw eigen gebruik als voor uw internationale medewerkers, dan biedt Dutch Real Estate Company de geschikte oplossing. Wij bieden een volledig op maat gemaakte verhuisservice die is ontworpen om aan de specifieke behoeften van expats te voldoen.

Verhuisdiensten, speciaal ontworpen voor expats en hun gezinnen

Overweegt u een verhuizing naar Nederland en bent u op zoek naar een professionele en expatvriendelijke dienstverlener om u te begeleiden bij een soepele overgang naar uw (tijdelijke) nieuwe woning? Wij staan klaar om u te assisteren! Onze expertise omvat het aanbieden van de meest geschikte accommodaties, zowel uit ons eigen portfolio als via ons uitgebreide makelaarsnetwerk. Bovendien nemen wij u mee door de administratieve procedures en voeren wij gedetailleerde inspecties uit om ervoor te zorgen dat uw nieuwe woning of appartement in perfecte staat verkeert, zodat u zonder zorgen kunt intrekken.

Als uw bedrijf internationale werknemers verwelkomt die naar Nederland verhuizen voor werkdoeleinden en behoefte heeft aan tijdelijke huisvesting, met of zonder gezin, dan kunnen wij geschikte (deels) ingerichte woningen voor hen vinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze professionele expat relocatiediensten.

 

Huren
Met onze huurservice vindt u binnen de kortste keren uw droomhuis
Kopen
In de huidige dynamische tijden zorgen wij ervoor dat uw zoektocht naar de ideale woning soepel verloopt

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening, bel of mail ons voor een afspraak

Hoe kunnen wij u bereiken?

    <
    Top To Site