Wij zijn uw partner voor het vinden van perfecte huisvesting voor Expats!

Bent u voor uw internationale medewerkers op zoek naar woonruimte in Nederland? Wij begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het vinden van een geschikte woning in een nieuw land. Onze relocation specialisten zijn volledig toegerust om uw expat medewerkers op de best mogelijke manier te ondersteunen. Het vinden van een geschikte woning kan een van de meest stressvolle aspecten zijn van een internationale verhuizing. Ons deskundig team heeft ruime ervaring in het helpen van expats bij het vinden van een huis dat aan hun budget en locatievoorkeuren voldoet. Zelfs als uw expat medewerker niet persoonlijk aanwezig kan zijn bij bezichtigingen, bieden wij live video rondleidingen om ervoor te zorgen dat hij/zij weloverwogen beslissingen kan nemen. Daarnaast nemen wij de verantwoordelijkheid om alle contracten zorgvuldig te beoordelen, zodat uw expat medewerker volledig geïnformeerd is voordat er enige overeenkomst wordt aangegaan. Wij streven ernaar om het proces van huisvesting en integratie voor uw medewerker zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Verhuisdiensten, speciaal ontworpen voor expats en hun gezinnen

Overweegt u een verhuizing naar Nederland en bent u op zoek naar een professionele en expatvriendelijke dienstverlener om u te begeleiden bij een soepele overgang naar uw (tijdelijke) nieuwe woning? Wij staan klaar om u te assisteren! Onze expertise omvat het aanbieden van de meest geschikte accommodaties, zowel uit ons eigen portfolio als via ons uitgebreide makelaarsnetwerk. Bovendien nemen wij u mee door de administratieve procedures en voeren wij gedetailleerde inspecties uit om ervoor te zorgen dat uw nieuwe woning of appartement in perfecte staat verkeert, zodat u zonder zorgen kunt intrekken.

Als uw bedrijf internationale werknemers verwelkomt die naar Nederland verhuizen voor werkdoeleinden en behoefte heeft aan (tijdelijke) huisvesting, met of zonder gezin, dan kunnen wij geschikte (deels) ingerichte woningen voor hen vinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze professionele expat relocatiediensten.

 

Huren
Met onze huurservice vindt u binnen de kortste keren uw droomhuis
Kopen
In de huidige dynamische tijden zorgen wij ervoor dat uw zoektocht naar de ideale woning soepel verloopt

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening, bel of mail ons voor een afspraak

Hoe kunnen wij u bereiken?

    <
    Top To Site