Investeren

Wilt u uw woning verhuren of een woning aankopen om te verhuren?

De investering in onroerend goed voor verhuur kan een aantrekkelijke optie zijn, vooral als u een leegstaand pand bezit of uw vastgoedportefeuille wilt uitbreiden. Dutch Real Estate Company staat klaar om u te assisteren in het vinden van de ideale woning, het aantrekken van betrouwbare huurders, en het beheren van alle onderhoudsvereisten en dagelijkse communicatie met huurders.

Wilt u graag uw mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons uitgebreide netwerk omvat tal van internationale bedrijven, collega makelaars, expats en andere relevante partners, wat ons in staat stelt een breed scala aan diensten aan te bieden.

Lees hieronder onze stap-voor-stap uitleg voor meer informatie. Elk van deze stappen wordt volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Stap voor stap investering gids

Stap 1 - Intake

Tijdens de uitgebreide kennismaking tussen u en een verhuurspecialist horen wij graag uw wensen en verwachtingen. Samen met ons verhuurmakelaar wordt de huurprijs vastgesteld en wordt een marktconforme strategie besproken om uw woning met succes te verhuren.

Step 2 - Voorbereiding voor verhuur

Wij nemen de verhuur van uw woning zeer serieus en streven naar een vlot en zorgeloos verloop. We beginnen met de voorbereidingen voor de verhuur van uw woning. Dit omvat het bepalen van de huurprijs op basis van factoren zoals de kenmerken van de woning, de algehele conditie, locatie en inrichting. Eventuele noodzakelijke reparaties of renovaties worden in overleg met u aangepakt en het promotiemateriaal, waaronder professionele foto's en beschrijvingen, wordt gecreëerd.

Step 3 - Marketing en Bezichtigingen

Nu is het tijd om uw woning te promoten. Ons verhuurmakelaar zal verschillende marketingkanalen inzetten om uw woning onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerde huurders worden uitgenodigd voor bezichtigingen, waar ze de kans krijgen om de woning van te bekijken en eventuele vragen te stellen.

Step 4 - Screening en Selectie

Na de bezichtigingen worden alle potentiële huurders grondig gescreend. Dit proces omvat het beoordelen van hun financiële geschiktheid, eerdere huurervaringen en referenties. Uiteindelijk neemt u, in overleg met uw verhuurmakelaar, de beslissing welke huurder het meest geschikt is voor uw woning.

Step 5 - Huurovereenkomst en Check-In

Zodra een huurder is geselecteerd, wordt het huurcontract opgesteld en ondertekend. Dit document legt de voorwaarden van de huurovereenkomst vast, inclusief de huurprijs en de duur van de huurperiode. Na ondertekening vindt de check-in plaats. Het Check-In rapport zal zowel met u als met de huuder worden gedeeld.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP? NEEM CONTACT OP!
Wacht niet langer en laat ons u helpen bij het vinden van uw nieuwe thuis!

Hoe kunnen wij u van Dienst zijn?

Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening, bel of mail ons voor een afspraak

Hoe kunnen wij u bereiken?

    Top To Site