Bacckground
AMSTERDAM

Nida Senffstraat 145

Omschrijving

Stel je voor: een hoekappartement op een perfecte locatie in het complex, waar je bij helder weer uitzicht hebt tot Lelystad en Marken en als je de deur uitloopt binnen 7 minuten in het stadscentrum van Amsterdam bent! . Nida Senffstraat 145 in Amsterdam, met twee volwaardige slaapkamers, een moderne badkamer en een open keuken, is een droom die werkelijkheid wordt. Volgens de bouwer is dit het best gelegen appartement van het hele complex. Voeg daarbij het unieke ‘BringMe’ systeem voor pakketbezorging, de energiezuinigheid met meer stroomopbrengst via zonnepanelen dan verbruik, en een fijne gemeenschappelijke binnentuin met een actieve en sociale bewonersgroep. Dit is niet zomaar een woning, het is een ervaring. Grijp niet mis en neem contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging!

Welkom in de Sportheldenbuurt, een levendige wijk met alle denkbare sportmogelijkheden, waaronder Europa’s grootste skatepark en twee gratis padelbanen. Perfect gelegen op korte afstand van de binnenstad, met tram 26 bijna voor de deur en de ringweg A10 snel bereikbaar. In deze buurt zul je ook getuige zijn van de transformatie van de “3 koningen” – silo’s die omgebouwd worden tot spectaculaire dakterrassen met horeca en een bioscoop.

Appartement
Betreed het appartement via de centrale hal, waar een vaste trap of lift je naar jouw verdieping brengt. De entreehal leidt naar twee slaapkamers, een separaat toilet, een badkamer en een woonkamer.

Deze woonkamer, met warme bamboe vloer, is de ideale plek voor ontspanning en dineren. Dankzij de grote raampartijen badend in natuurlijk licht, voelt de ruimte open en luchtig aan. Vanuit hier stap je zo het balkon op en geniet je van het uitzicht, terwijl de open keuken de ruimte compleet maakt.

De keuken, met witte greeploze kasten en een donker werkblad, is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, inbouwoven (Siemens) en een retro koel-/vriescombinatie (SMEG).

In de badkamer, welke functionaliteit met stijl combineert, vind je donkere vloertegels, witte wandtegels, een radiator, wastafelmeubel en een inloopdouche.

De slaapkamers zijn veelzijdig in te richten, van een rustige kinderkamer tot een praktische inloopkast, de keuze is aan jou!

Bijzonderheden

– Perfect gelegen hoekappartement met uitzicht tot Lelystad en Marken
– Rustig gelegen en toch nabij de binnenstad
– Eigen Parkeerplaats
– Mechanische Ventilatie
– Eigendom belast met erfpacht
– Zonnepanelen
– Volledig geïsoleerd
– Een garage
– Uniek ‘BringMe’ systeem voor pakketbezorging
– Zeer energiezuinig met meer stroomopbrengst via zonnepanelen dan verbruik
– Gedeelde binnentuin met actieve en sociale bewonersgroep
– Twee volwaardige slaapkamers en een moderne badkamer
– Open keuken met hoogwaardige apparatuur
– Balkon met ruimte voor ontspanning en uitzicht
– Gelegen in de sportieve en levendige Sportheldenbuurt

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Kenmerken

Aanvaarding
 • Status

  Aangekocht

 • Adres

  Nida Senffstraat 145

 • Postcode

  1095 MX

 • Plaats

  Amsterdam

Bouw
 • Soort appartement

  APPARTEMENT

Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte

  ca. m2

Indeling
 • Aantal kamers

  3

Geinteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie of plannen met u een bezichtiging

Uw gegevens

  Top To Site